از بازگشایی دو مرز جدید تا آغاز عملیات میادین نفت و گاز در ایلام
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۳۴۰۶
استاندار ایلام مطرح کرد؛

از بازگشایی دو مرز جدید تا آغاز عملیات میادین نفت و گاز در ایلام

استاندار ایلام از برنامه‌های توسعه‌ای این استان خبر داد و گفت: دو مرز جدید در هفته‌های آینده بازگشایی و عملیات اجرایی میادین نفت و گاز نیز به زودی آغاز خواهد شد. همچنین سامانه گرمسیری مهران تا سال آینده تکمیل می‌شود.

از بازگشایی دو مرز جدید تا آغاز عملیات میادین نفت و گاز در ایلام

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد کرمی استاندار ایلام در جلسه انتخابات هیأت رییسه روابط‌عمومی‌ها، نقش روابط عمومی را در هدایت افکار عمومی و مدیریت اطلاعات بسیار حیاتی عنوان کرد و اظهار داشت: جایگاه روابط عمومی‌ها در دنیای امروز فقط اطلاع‌رسانی نیست، بلکه باید نقش هدایتگر جریان‌های اجتماعی، روایتگر اول حوادث و منعکس‌کننده مطالبات مردم را ایفا کنند.

وی با اشاره به نقش روابط عمومی‌ها در مدیریت بحران‌ها، از عملکرد درست آن‌ها در رویدادهایی چون جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اربعین حسینی یاد کرد و افزود: واکنش سریع، انتقال اطلاعات دقیق و ارتباط مستمر با رسانه‌ها از وظایف بنیادی این مجموعه‌هاست.


استاندار ایلام با بیان اینکه روابط عمومی‌ها باید حلقه وصل میان سازمان‌ها و مردم باشند، گفت: ارتباطی دوطرفه که هم عملکرد مدیران را منتقل کند و هم بازتاب‌دهنده دیدگاه‌ها و مطالبات جامعه باشد.

افتتاح دو مرز جدید و آغاز عملیات میادین نفت و گاز در آینده نزدیک


کرمی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای استان گفت: در حوزه تجارت مرزی دو مرز جدید در هفته‌های آینده بازگشایی می‌شود و اقدامات اجرایی میادین نفت و گاز نیز به زودی آغاز خواهد شد.


وی همچنین از تکمیل سامانه گرمسیری مهران تا سال آینده خبر داد و افزود: این طرح اثرگذار با همکاری سازمان برنامه و بودجه در حال اجرا است.


استاندار ایلام استقبال از حوزه گردشگری و صنایع‌دستی را نیز یادآور شد و گفت: برگزاری بیش از ۱۲ نمایشگاه صنایع‌دستی در استان‌های هم‌جوار مهر تأییدی بر ظرفیت‌های غنی ایلام است. همچنین مرکز معرفی محصولات صنایع دستی استان در آینده نزدیک تشکیل خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار